Frederiksberg Blomster © 2008

Bliv B2B kunde hos Frederiksberg

Blomster.

 

   

 

 

 

                           

 

 

Hvorfor bruge blomster?
En buket eller et flot plantearrangement er med til at forbedre jeres arbejdsmiljø, og med vores ekspertise kan blomsterne komme til at underbygge og fremhæve indretningen af jeres reception og kontorer, samtidig med at de skaber en varm og imødekommende atmosfærer. Vi tilbyder fast levering af buket eller plantearrangement hver mandag eller efter aftale.

 

Personalepleje
Har jeres medarbejdere fødselsdag, jubilæum eller bare gjort et rigtigt godt stykke arbejde, vækker blomster altid begejstring og er en god måde at sige tillykke eller tak for en ekstra indsats på. Har I svært ved at holde styr på jeres medarbejderes mærkedage, hjælper vi gerne. I skal blot sende en oversigt over mærkedagene, så sørger vi for resten.

Vi kører selv ud med vores ordre på Frederiksberg og i indre by og hele storkøbenhavn. Det betyder, at I har mulighed for at sætte et personligt præg på det I sender ud med for eksempel et håndskrevet kort skrevet på jeres firmas brevpapir. Hvis I bestiller dagen i forvejen, kan vi næsten opfylde alle ønsker, idet vi hver morgen henter friske blomster på Grønttorvet, og derfor har mulighed for at købe lige netop de blomster I ønsker.

Som firmakunde hos Frederiksberg Blomster får I mulighed for at få tilsendt en faktura en gang pr. måned og stadig bruge hjemmesiden som bestillingsform.

 

 

 

 

 

 

 

Vi leverer også vin, champagne, whisky, cognac samt lækkert kvalitetschokolade.

 

      

 

     

 

      

 

                                  Frederiksberg Blomster  - Nordre Fasanvej 12 - 2000 Frederiksberg - tlf. 3887 0038 - blomst@frederiksbergblomster.dk